четвер, 10 жовтня 2013 р.

Умілим рученятам все під силу.


   Указом Президента України 2013 рік проголошено в нашій країні Роком дитячої творчості. З цієї нагоди Дашівській бібліотеці розгорнуто виставку дитячих робіт, які люб’язно нам надали керівники гуртків Дашівської станції юних техніків, що активно і плідно співпрацюють з бібліотекою.
   З допомогою СЮТ діти різного віку вчаться спрямовувати свої сили і знання в різні галузі технічної творчості. Тут працює багато різноманітних гуртків: гурток виготовлення сувенірів, радіо конструювання та ремонту побутової техніки, ракето модельний, судномодельний та авіамодельний, гурток початкового технічного моделювання, гурток інформатики і обчислювальної техніки, сільськогосподарський гурток та гурток юних фотографів.
   Керівники гуртків віддають багато сил, любові та уваги своїм гуртківцям – спілкуються з дітьми на різні теми. Діти почувають себе на станції, як удома.
   За успіхи та перемоги  неодноразово нагороджувалися почесними грамотами та цінними призами діти та керівники гуртків.
   Нещодавно минуло професійне свято – День учителя, хочеться побажати всім працівникам СЮТ міцного здоровя, тепла та затишку в оселях, вдячних вихованців, вірних друзів та колег. Дякуємо за невтомну працю та вірність професійному обовязку.


                                                                                               В.Позиченюк

Немає коментарів:

Дописати коментар