суботу, 4 травня 2019 р.

Чергова зустріч бібліотекарів Дашівської ОТГ

" Почніть робити те, що потрібно. Потім робіть те, що можливо. І ви раптом виявите, що робите неможливе."
Св.Франциск Асізський https://sebweo.com/33-potuzhni-citati/

   3 травня в головній бібліотеці КЗ "Дашівська публічна бібліотека" зібралися бібліотечні працівники Дашівської ОТГ на черговий семінар - нараду , яку присвятили темі: "Біблітека - центр збереження духовно-культурної спадщини рідного краю" та організації веселого та змістовного дитячого дозвілля з книгою у теплі , сонячні дні.
    Про створення місцевого реєстру елементів нематеріальної культурної спадщини Дашівського краю , про особливості та тонкощі визначення та опису елементів розповіла присутнім заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Крилата Надія Олександрівна.
    Методичні рекомендації щодо організації роботи бібліотек громади з дітками в літній період, заохочення їх до цікавого читання, проведення масових заходів під відкритим небом надала бібліотекар з обслуговування дітей головної бібліотеки Головченко Наталя Олександрівна.
    Ознайомила працівників бібліотек із наказами відділу освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради " Про підготовку та проведення заходів з нагоди 74-тої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни" та " Про підготовку й відзначення Дня матері та Міжнародного Дня сім'ї", програмами заходів, запланованих до свят директор КЗ "Дашівська ПБ" Демченко Олена Юріївна.
    Обговорили бібліотекарі лист активних колег-вінничан щодо створення Обласного відділення Всеукраїнської бібліотечної асоціації й підтримали ініціативу вінничан.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар