четвер, 11 квітня 2019 р.

Найочікуваніша подія Тижня дитячої та юнацької книги



    Дійсно подією у життї Дашівської бібліотеки стала презентація другої книги поета, журналіста, лауреата Міжнародного Академічного Рейтингу популярності "Золота Фортуна", письменника Віктора Чередниченка "Динозавр на ковзанах". Автор багато років працював на Українському радіо ведучим програм "Сташокласник". "Пізнай себе", "Дивитись на зорю"...
   Наша тісна дружба з Віктором Івановичем розпочалася рік тому із його привітального листа з Великодніми святами 2018 року на електронну адресу бібліотеки, де він розповів про незабутні дитячі роки проведені в Дашеві в оселі дідуся й бабусі та повідомив про написану ним для дітей книгу "Що на світі найкрутіше, або За миттю навздогін". На наше прохання автор подарував 14 примірників книги нашим юним читачикам, презентація книги відбулася в червні минулого року.
   За рік у доробку Віктора Івановича з'явилася ще одна дитяча книга "Динозавр на ковзанах", ми плекали надію, що на День дитячої книги сам автор презентує її юним дашівчанам та , на жаль, трохи не склалося... Але , автором було записано відео звернення - привітання, яке він люб'язно надіслав нам разом із подарунком: 20 примірників нової книги для бібліотеки, 5 примірників попередньої книги для бібліотек-філій та 10 книг у подарунок для найактивніших читачиків нашої бібліотеки.
    На презентацію ми запросили учнів 5-Б класу Дашівської ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Синчук Оксана Леонідівна, адже поштовхом для написання цієї історії стало спілкування з учнями 5-Б,але однієї з Київських шкіл.
Презентувала школярикам книгу Наталя Олександрівна Головченко:



     Привітав дітей із Днем дитячої книги автор книги "Динозавр на ковзанах" Віктор Чередниченко, пропонуємо і вам переглянути запис:



   Отримали подарунки від автора найактивніші читачики 5-Б: Настя Бойко, Даринка Телевна, Діана Сімонова, Поліна Крилова:


    Інші 6 книг чекають на своїх переможців у змаганні на кращого читачика бібліотеки, чергові підсумки ми проведемо у вересні до Всеукраїнського дня бібліотек, то ж - до читання, любі юні дашівчани!

Немає коментарів:

Дописати коментар