середу, 21 листопада 2018 р.

Україна гідна свободи!

"...Не знати, що нас чекає далі, але України дотеперішньої вже не буде ніколи. Навіть, якщо нам суджено пройти через дуже великі випробування, а все одно буде інакше. Думаю, будь-яка революція завжди починається задля "інакше", ніж було до цього..."
                                Марія Матіос. Приватний щоденник.Майдан. Війна.... - Львів, 2015.- С.46

    21 листопада Україна відзначає День Гідності і Свободи, та віддає шану патріотизму і мужності українців, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини восени 2004 та у листопаді 2013 року-лютому 2014 року.
   Сьогодні на веб-годину "Україна гідна свободи!"до бібліотеки завітали учні 10 класу Дашівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та вчитель історії  Поліщук Катерина Олександрівна.
   На початку заходу Реліцька Ірина Олексіївна, бібліотекар з обслуговування дорослих користувачів, розповіла про історію свята та події , що передували Революції Гідності, далі присутні переглянули онлайн фільми: "П'ята річниця Революції Гідності: з чого все почалося" https://youtu.be/6LjgfLuZLLQ   та "Революція Гідності. Рік перший"  https://youtu.be/jnvZQMWm0qM




    До події ми приурочили книжкову виставку "З Днем Гідності та Свободи!", яку прокоментувала директор бібліотеки Демченко Олена Юріївна:



Немає коментарів:

Дописати коментар