суботу, 13 грудня 2014 р.

Працьовиті рученята.

«Джерела здатностей і дарувань дітей на кінчиках їх пальців. Від пальців, образно кажучи, йдуть найтонші нитки-струмочки, які живлять джерело творчої думки. "Сили розуму міцніють в міру того, як удосконалюється майстерність, але і майстерність черпає свої сили в розумі"
                                                                    В. А. Сухомлинський

   Дитяча творчість – це щось неповторне, безпосереднє, і разом з тим природне і дивовижне. Саме вона допомагає побачити і розпізнати, а згодом і розвинути таланти.
   З 08.12.2014 – по 10.01.2015 року в приміщені Дашівської міської бібліотеки проходе  виставка дитячих робіт « Працьовиті рученята ». Роботи  на виставку надала Копняк Катерина Олександрівна керівник гуртків:   «Початкове технічне моделювання» та « Виготовлення сувенірів » комунального закладу Дашівська СЮТ.  На виставці представлені вироби дітей мистецтва: орігамі, бісероплетіння, паперопластики. Дашівська СЮТ неодноразово  надавала свої роботи на виставку в бібліотеку.   Вироби гуртківців займали призові місця на обласних та регіональних виставках.  Розвиваючи свою творчість, діти вчаться мислити, уявляти, фантазувати, прагнути до нових, яскравих вражень. Дівчатка і хлопчики, малеча та підлітки сходяться сюди, щоб отримати знання, самореалізуватися, поспілкуватися з однолітками, відпочити.

   Нам залишається лише спостерігати, як маленька людина формує свій власний неповторний образ у цьому багатовимірному життєвому просторі. 
                                                                                       В.Позиченюк





Немає коментарів:

Дописати коментар